Over Ouderen op Rozen

Website fotoEven voorstellen

Ik ben Ria van ’t Hof (1964), samenwonend en moeder van 2 kinderen. Ik woon in Vijfhuizen. Ik ben de oudste dochter uit een gezin met 4 kinderen. Van huis uit heb ik dan ook mee gekregen behulpzaam, verantwoordelijk en zorgzaam te zijn.

Toen mijn oma nog leefde ging ik regelmatig met haar op stap, naar een tuincentrum, winkelen of lekker lunchen en wij genoten daar samen ontzettend van. Ik maak me graag nuttig voor ouderen, en ik geniet ervan mensen blij te maken. Ik sta praktisch en positief in het leven. Ik denk in mogelijkheden en kijk vooral wat er wél kan.

Door mijn vrijwilligerswerk bij een oudereninitiatief heb ik persoonlijk ervaren hoe plezierig en dankbaar het is om senioren met zorg en aandacht te ondersteunen. Ik heb bovendien tijdens mijn werkzaamheden bij het ‘grootste vrouwenblad van Nederland’ gemerkt dat oudere lezeressen een luisterend oor en een fijn gesprekje zeer waardeerden.

Dat gaf mij zoveel voldoening en energie dat ik heb besloten het roer om te gooien. Bij Ouderen op Rozen zet ik mijn talenten graag in voor het welzijn van ouderen zoals u. Samen nèt iets leuker en aangenamer ouder worden, hoe en wanneer u het wilt.

Vertrouwd gezicht

Ouderen op Rozen is een kleine organisatie met grote flexibiliteit. U krijgt te maken met één persoon op wie u kunt rekenen, dat geeft een goed gevoel. Vertrouwd en toegankelijk, dat is Ouderen op Rozen.

Ik maak graag kennis met u!