Voor wie?

Tevreden-ouderenOverheid en gemeenten zullen steeds vaker een beroep doen op familie, mantelzorgers en de zelfredzaamheid van ouderen, zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Helaas blijkt dit in de praktijk niet voor iedereen haalbaar of wenselijk. Ouderen hebben het al moeilijk genoeg omdat ze vaak te maken krijgen met verlies en een kleiner wordend sociaal netwerk, en dan kan eenzaamheid of te weinig zingeving het gevolg zijn.

Wellicht wilt u er met alle liefde voor uw familielid zijn en hulp bieden maar heeft u niet de (voldoende) gelegenheid daartoe of wilt u juist hiervan even ontlast worden. Dan biedt Ouderen op Rozen uitkomst. Ouderen op Rozen zet zich op respectvolle wijze, met plezier in voor deze toenemende vraag naar ondersteuning en persoonlijke aandacht voor ouderen.

Als u of een familielid behoefte heeft aan gezelschap, er niet alleen op uit wilt of ondersteuning wenst bij praktische zaken, neemt u dan contact op met Ouderen op Rozen en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Er is véél mogelijk. In goed overleg kiezen we voor eenmalig contact of vaker, kortdurend of voor langere tijd. U kiest zelf wat het beste bij u past.

Download onze flyer om te lezen wat Ouderen op Rozen voor u of iemand anders kan betekenen of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

button-flyerbutton-contact