Werkwijze

Hoe werkt Ouderen op Rozen?bos roze rozen

 

Kennismaken                                                                         

U hoeft alleen de eerste stap te zetten: u belt of e-mailt Ouderen op Rozen.

We maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis.

 

Tarieven

Besluit u hierna gebruik te maken van de diensten van Ouderen op Rozen, dan wordt een

introductietarief van € 20,- per uur berekend op de eerste dag van dienstverlening.

 

Ouderen op Rozen hanteert daarna een uurtarief van € 25,- per uur (incl. reiskosten van/naar uw woonadres) met een minimale afname van één uur per keer.

Extra kosten die we in overleg met u maken zoals parkeerkosten, reiskosten van/naar een uitstapje, entreegelden, consumpties en dergelijke worden apart aan u doorberekend.

10-uren kaart

Ook kunt u kiezen voor een 10-urenkaart voor € 225,00 waarmee u dus 1 uur gratis dienstverlening ontvangt. Handig als u langere tijd gebruik wilt maken van Ouderen op Rozen.

Groepsactiviteiten

Vindt u het leuk om in een klein groepje (maximaal 4 personen) met mede-ouderen of vriendinnen iets leuks te doen, maar ziet u geen mogelijkheid dit zelf te ondernemen of te organiseren? Dan kunnen wij u ook daarmee van dienst zijn, ik organiseer graag uw uitstapje of feestje. Denk eens aan een voorjaars- of kerstfair, stadsbezoek, theater, museum, high-tea’en. Laat het me weten en we bespreken samen uw wensen.

Het tarief voor een groepsactiviteit is € 15,00 per persoon/per uur.

U ontvangt een factuur

Elke maand ontvangt u een gespecificeerde factuur. In de specificatie staat precies wanneer en op welke tijden u van mijn dienstverlening gebruik gemaakt heeft en eventueel extra gemaakte kosten. Genoemde uurtarieven zijn exclusief btw.

Tip!

Ouderen op Rozen cadeaubon

Leuk om te geven: een Ouderen op Rozen cadeaubon. Verras uw dierbare eens met een dagje uit of helpende hand. Een mooi geschenk voor moeder- en/of vaderdag, een verjaardag of gewoon omdat je van diegene houdt!